Сир Professional Cream cheese має виключно натуральний ніжний вершковий смак, мінімальне виділення сироватки, помірну вологість і чудову еластичну консистенцію. А унікальна стабільність структури робить його незамінним як при холодному, так і при гарячому застосуванні (при термообробці до 170 ° С), в тому числі випіканні чудових чізкейків, приготуванні гарячих ролів.
КРЕМ-СИР виготовлений в Білорусі
НАТУРАЛЬНИЙ КРЕМ-СИР має такі переваги:
- Не містить рослинних жирів
- Не містить консервантів і барвників
- Має збалансовану щільну і кремову структуру, насичений вершковий смак.
- Натуральні інгредієнти, контроль якості сировини та інноваційні технології виготовлення роблять крем-сир підходить для приготування холодних і гарячих страв в кулінарії і кондитерському виробництві
- Універсальний в приготуванні