Рецепт № W2 - це ще один оригінальний рецепт Октава Каллебаут, який став одним з улюблених сортів шоколаду багатьох шеф-кондитерів. Це справжній бельгійський шоколад, виготовлений в основному з молока корів, які пасуться на бельгійських пасовищах, і цукру з місцевого буряка. Він має приємний смак з яскраво вираженими нотами молока, вершків, карамелі і ванілі, що зливаються в ідеальному балансі. W2 поєднується з різними інгредієнтами і смаками: кислими і гіркими компонентами, прянощами, травами, фруктами і пивом. Середня в'язкість робить його відмінним універсальними шоколадом. Його можна використовувати для приготування шоколадних плиток і порожнистих фігур, і кожен раз він буде радувати вас глянцевим блиском і розкішної текстурою. Також він відмінно підходить для додавання в муси, креми, морозиво, напої і соуси.