Охолоджуючий спрей фризер Modecor - це аерозоль, який можна використовувати в харчових цілях. Дозволяє легко і швидко з'єднати між собою частини прикрас з шоколаду. Також, відмінно підійде для швидкого охолодження різних кондитерських мас та прискорення їх застигання. Можливо використовувати і для заморозки поверхні торта перед нанесенням на нього шоколадного велюру.
Спосіб використання:
Обов'язково пам'ятайте, що аерозольний балончик вогненебезпечний, легко запалюється. Крім того, при контакті з тілом викликає обмороження. Зберігати подалі від попадання сонячних променів при температурі не вище 50 градусів за шкалою Цельсія.
- струсити перед використанням
- розпорошити на поверхню виробу на відстані не менше 20 см.
- працювати в рукавичках