Спрей для смаження та випікання Kotanyi Trennfett - рідкий рослинний жир з додаванням воску для смаження, змащення листів та форм для випічки.
Не містить пальмової олії!
Переваги:
- має нейтральний запах, не змішується з тістом, не залишає стороннього запаху та смаку в готовому виробі;
- міцно прилипає до металевих поверхонь та створює міцну плівку на поверхні металу;
- стабільний при температурі випічки, не карбонізується і не залишає нашарувань чорної сажі на листах та формах для випічки;
- підходить для випікання кексів;
- підходить для смаження млинців та сирників (не надає зайву жирність готовим стравам);
- прискорює отримання у готового виробу скоринки золотаво-коричневого кольору.
- продукт економічний у використанні.
Склад: рослинна олія (ріпаку), газ-витісник (бутан, пропан, двоокис вуглецю), рослинна олія (кокоса), ефір воску, емульгатор (лецитин).